Jelentkezés

Photo by Amina Filkins on Pexels.com

Családi Bölcsődénkbe a jelentkezés folyamatos, a szabad helyek függvényében tudjuk felvenni a gyermekeket. Heti 3, 4 vagy 5 napra várjuk a kicsiket.

Az első találkozásra mindenképp előzetes bejelentkezést követően, általában délután kerítünk sort. A már hozzánk járó gyermekek nyugalma és biztonságérzete számunkra elsődleges fontosságú, és ezt így tudjuk biztosítani számukra. Amint ők már felébredtek, vagy legalábbis ébredeznek, és már csak az uzsonna és szabad játék van hátra a szülők megérkezéséig, lehet jönni érdeklődőknek is szétnézni, ismerkedni. Ilyenkor már nem zavarja meg a gyerekeket az, ha egy kisgyermekkel egy szülő is érkezik és bent tartózkodik a csoportban. (Járványhelyzet vagy veszélyhelyzeti intézkedések esetén sajnos ez változhat, és csak nyitva tartás után tudunk találkozni, de amíg van rá lehetőség, mi nagyon örülünk neki, ha délután egy picit bekukkanthatnak az érdeklődő családok működés közben is hozzánk.)

Szeretünk egyszerre egy-két családdal ismerkedni, ezért nem szervezünk nyílt napot, hanem minden esetben egyénileg vagy kis csoportokban találkozunk az érdeklődőkkel. Az ütközések elkerülése végett is fontos a bejelentkezés, valamint azért, mert a befogadás is folyamatos, és vannak olyan napok, esetleg hetek, amikor egy éppen első napjait nálunk töltő picire tekintettel kell lennünk a találkozó időpontjának kijelölésénél.

Kérjük az érdeklődőket, hogy a fentiek miatt minden esetben előzetesen jelentkezzenek be Rékánál a +36-30-591-6424-es telefonszámon, hogy minden fontos szereplő, információ, papír rendelkezésre álljon és találjunk egy mindannyiunk számára megfelelő időpontot. 🙂