Blog

Elindult új honlapunk

Örömmel értesítünk mindenkit, hogy az új névhez nem csak új domain nevű, hanem megújult honlap is kapcsolódik. Hamarosan útjára indítjuk a vidamligetbolcsi.hu oldalt, melyen reményeink szerint gyakrabban frissülő, aktuális tartalommal is találkozhatnak a kedves szülők és érdeklődők.

Mozgásfejlesztés

Sokszor tapasztaljuk, hogy milyen különbségek lehetnek az azonos korú gyerekek mozgásfejlődésében. Bárhol is tart a gyermek a fejlődésben ha egészséges, elégedett, s elegendő helye is van hozzá nagy kitartással, élvezettel mozog. Egymás után fedezi fel az új mozgásokat s játékosan addig gyakorolja míg a kezdeti erőfeszítés görcsösségei, túlmozgásai meg nem szűnnek és mozdulatai automatikussá ésBővebben: “Mozgásfejlesztés”

Jelentkezés 2022 őszére

Kedves Szülők! A jelentkezés 2022 őszére elindult! Kérünk Benneteket, hogy amennyiben szeretnétek 2022 nyarától-őszétől a Vidám Liget Családi Bölcsődébe járni, mindenképp jelezzétek a vidamliget@gmail.com email címen. Kérjük, írjátok bele a gyermek nevét, életkorát, és azt, hogy heti 3, 4 vagy 5 napra szeretnétek, ha hozzánk járna (ha vannak preferált napjaitok, pl. h-k-sz, akkor azt isBővebben: “Jelentkezés 2022 őszére”


Kövesd Blogunkat

Az új tartalmakról egyenesen az emailedre kaphatsz értesítéseket.